Uit de buurt: Expositie Elly Meijnders

Expositie Elly Meijnders in Aldenhorst

De expositie van bestaande schilderijen van Elly Meijnders in de Aldenhorst is nog tot april te bekijken. De expositie werd op 3 november geopend. Elly is de eerste externe exposant in het zorgcentrum van Pantein. Ze woont aan de Wollenbergseweg 10. Ook daar is werk van haar te zien op afspraak.

Elly exposeert op verzoek bestaand werk. Zij doet dit daar haar dagbesteding momenteel grotendeels opgaat in het vrijwilligerswerk voor de Stichting Welzijn Ouderen Mill (SWOM). Zij zit in het dagelijks bestuur en is verantwoordelijk voor de communicatie. Zij schrijft veel artikelen voor het blad voor senioren d'n Booi (oplage 2500). Haar bestaande schilderwerk is afwisselend en heeft veel met mensen te maken. Haar schilderijen gaan over gedachten en emoties van mensen en over de cyclus van het leven, bij zowel de mens als de natuur. Elly werkt op doek en paneel met acryl, c.q. olieverf, op papier met acryl en pastel.

Het werk van Elly Meijnders is alle dagen in Aldenhorst te bezichtigen. Elly's werk beslaat een gang rechts van de receptie., de z.g. "Tuinkamergang".

Wie dat leuk vindt kan ook samen met haar gaan kijken, dan vertelt zij graag over haar werk. Even bellen of mailen: tel. 0485-455313, ellymeijnders@gmail.com.
Bij Elly thuis op Sutopia is ook werk van haar te zien.
 

 

Buurtschap de Achterdijk.