Activiteiten: Dropping 2010

Dropping 2010

Op zaterdag 23 oktober 2010 was er een dropping voor iedereen vanaf groep 7. Er hebben ongeveer 24 mensen meegelopen. De groepjes waren verdeeld, 'jong' en 'oud' door elkaar. We begonnen bij Geert en Kristel Weren met een kopje koffie, daarna werden we met de auto weggebracht naar Tongelaar. We kregen een routebeschrijving mee en ook een vragenlijst.

Het was volle maan dus de zaklamp was niet echt nodig. Maar het was wel nat (de mensen die geen laarzen aan hadden zullen dit zeker gevoeld hebben). We zijn over Tongelaar gelopen, daarna richting camping "de Sterrenbos"  waar we een pauze van ongeveer 15 minuten hadden.

Daarna gingen we verder over het "koeienpad" van de camping richting Beerseweg. We zijn de Beerseweg overgestoken we gingen toen de "ziep"in van daaruit weer richting de Achterdijk

Zo kwamen we na ongeveer 2 uurtjes gelopen te hebben weer bij Geert en Kristel terug, de laatste groep was net op tijd want bij de laatste 500 meter begon het te regenen. Daar werden we nog verrast met heerlijke erwtensoep en roggebrood met spek.

Het was een geslaagde activiteit. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer van een dropping genieten!

 

Buurtschap de Achterdijk.